Mail ONS: INFO@SPORTENFIGHT.NL

  News: CORONA RICHTLIJNEN VERENIGING

Huisregels Sport & Fight april 2019

LIDMAATSCHAP tot onze vereniging vindt plaats door het invullen en ondertekenen van ons inschrijfformulier. Dit geldt zowel voor leden MET een ooievaarspas als voor leden ZONDER ooievaarspas.

Het SPORTTENUE van de vereniging bestaat uit een kickboksbroekje en een shirt met hierop het logo van ons team. Voor de eigen bescherming zijn bokshandschoenen, scheenbeschermers, kruisbescherming en mondbescherming VERPLICHT. Voor de jeugd onder 16 jaar is ook hoofdbescherming VERPLICHT. De eerste 2 maanden kunnen deze spullen geleend worden bij ons, daarna kunnen deze bij ons of elders worden aangeschaft. Voor degene die mee willen doen aan wedstrijden is het ook VERPLICHT om ons vereniging trainingspak aan te schaffen. Dit kan bij ons tegen een gereduceerd tarief. Leden onder de 18 jaar MET een GELDIGE Ooievaarspas kunnen contact opnemen met Stichting Leergeld en een volledige set ter waarde van € 150,- aanvragen onder vermelding van onze vereniging SPORT & FIGHT. Vul het formulier in via https://www.leergelddenhaag.nl/sport-en-cultuur/formulier of bel met 070-3601337 (van ma t/m do van 9.00 tot 12.30 uur)


CONTRIBUTIE wordt voor leden ZONDER Ooievaarspas aan het einde van de maand geïncasseerd door DERDEN GELDEN DIGIWALLET, namens VERENIGING SPORT & FIGHT. Deze contributie heeft betrekking op de komende maand en vindt plaats bij vooruitbetaling. Als de incasso niet uitgevoerd kan worden vanwege onvoldoende saldo of vanwege een stornering, dan zijn wij genoodzaakt om €15,- administratiekosten in rekening te brengen. De contributie dient nog steeds betaald te worden zolang men ingeschreven heeft en de opzegging niet verwerkt is met inachtneming van een opzegtermijn van 1 MAAND.

SCANNEN Voor leden met Ooievaarspas moet er aan het begin van IEDER KWARTAAL gescand worden op de locatie van SPORT & FIGHT. De leden zijn verantwoordelijk voor het verlengen van hun eigen pas. Als de pas niet op tijd wordt gescand door het lid dan brengt SPORT & FIGHT de contributie volledig in rekening bij het betreffende lid of de ouder/verzorger.OPZEGGING van het lidmaatschap moet schriftelijk plaatsvinden. Dat mag via ons e-mailadres info@sportenfight.nl of sportenfight@gmail.com. Er is een opzegtermijn van 1 maand van toepassing. Dat wil zeggen als men op 30 april de opzegging verstuurd dan wordt het lidmaatschap beëindigd per 1 juni. Als de opzegging op 2 mei bij ons binnenkomt dan wordt het lidmaatschap per 1 juli beëindigd. De opzegging wordt altijd per de 1e dag van de maand verwerkt

AANSPRAKELIJKHEID Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid bij diefstal of schade aan meegebrachte waardevolle spullen. Wij geven les in een gemeentelijke openbare ruimte waar de kleedkamers niet worden afgesloten. Wij raden het af om waardevolle artikelen mee te brengen naar de Sporthal, mocht er per ongelijk toch iets waardevols van huis worden meegenomen geef dit dan in bewaring bij de trainer(s). Dit geldt voor (dure) telefoons, sieraden, geld en andere waardevolle artikelen.

PRIVACY de door ons opgevraagde gegevens zullen niet met derden worden gedeeld voor zover dit niet nodig is en slechts ter uitvoering van het met ons afgesloten lidmaatschap. Wij plaatsen foto’s van onze trainingen en wedstrijden op Social Media, zoals onze Facebookpagina en website ter promotie van onze vereniging. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier ga je hier als lid mee akkoord. Je kunt bij ons schriftelijk aangeven als je hier problemen mee hebt. Wij zullen er dan voor zorgen dat je niet herkenbaar op Social Media wordt afgebeeld.

Het bestuur van Vereniging Sport & Fight Team Fight Sport